De bovenbouw van het basisonderwijs op TrioMundo

De bovenbouw van TrioMundo bestaat uit de groepen 7 en 8, in de wereld van OmniMundo. Deze bovenbouw is ontworpen in samenwerking met onze collega’s uit het voortgezet onderwijs van de Capellen Campus. Deze leerroute bereidt leerlingen voor op de aansluiting naar regulier voortgezet onderwijs.
We bieden naast het reguliere basisonderwijsprogramma van groep 7 en 8 in de bovenbouw vakken als mens & natuur, engels en economie. Deze lessen worden door de coaches van TrioMundo samen met vakexperts uit het voortgezet onderwijs gegeven. Daarnaast werken we samen met de collega’s van de Capellen Campus aan doorlopende leer- en ontwikkellijnen, zodat de overstap van het basis- naar het voortgezet onderwijs voor leerlingen van TrioMundo zo soepel mogelijk verloopt.

Vanaf hun tiende jaar (‘groep 7’) kunnen kinderen er ook voor kiezen om TrioMundo te verlaten en door te stromen naar Onderwijsroute 10-14, een krachtig en innovatief onderwijsconcept voor leerlingen tussen de 10 en 14 jaar. 10-14 is er voor kinderen van de basisschool die eerder toe zijn aan een nieuwe uitdagende leeromgeving, voor leerlingen die hun keuze voor het voortgezet onderwijs en het bepalen van hun niveau nog even willen uitstellen en voor leerlingen en ouders die kiezen voor een vernieuwende totaalvisie op leren. We zetten de meest succesvolle didactische en pedagogische methodieken in om onze leerlingen te helpen navigeren naar de juiste keuze. Sommige leerlingen weten dat na vier jaar, anderen na twee jaar.

Klik hier om verder te lezen in onze campusgids
Klik hier om terug te gaan naar het hoofdmenu van onze campusgids

Contact

Muurmeesterstraat 27
8043 EA Zwolle
contact@triomundo.nl
06 1554 4295