×
×

Richting geven aan de eigen ontwikkelroute

Bij TrioMundo maakt ieder kind samen met de ouder(s) op twee vaste momenten een keuze, namelijk in groep 3 en groep 6. In de laatste fase van MiniMundo, in het voorjaar van groep 3, kiest het kind samen met de coach en ouders voor het vervolgen van de ontwikkelroute in de middenbouw. Daarbij wordt gekeken naar hoe het kind het beste tot leren komt en welke middenbouw (UniMundo of OmiMundo) daar het beste op aansluit.

Voorafgaand aan het keuzemoment doen alle kinderen ervaring op in de twee onderwijsrichtingen van de middenbouw (UniMundo en OmniMundo) zodat zij daar zelf ook een beter beeld van krijgen.

Het tweede keuzemoment wordt in de laatste fase van de middenbouw, voorjaar van groep 6 gemaakt. Hierbij is de hoofdvraag; welke vorm van voortgezet onderwijs het beste bij het kind past, is dat vernieuwend voortgezet onderwijs of regulier voortgezet onderwijs? Voorafgaand aan deze keuze maken de kinderen kennis met het reguliere onderwijs op de Capellen Campus en het vernieuwende onderwijs op Onderwijsroute 10-14.

Door deze twee richtingen van onderwijs vanaf de middenbouw aan te bieden is er voor elke leerling een passende plek!

Klik hier om verder te lezen in onze campusgids
Klik hier om terug te gaan naar het hoofdmenu van onze campusgids

Contact

Muurmeesterstraat 27
8043 EA Zwolle
contact@triomundo.nl
06 1554 4295