×
×

UniMundo

UniMundo is de andere richting van onderwijs in de middenbouw voor kinderen van 7 tot en met 10 jaar (‘groep 4, 5 en 6’). In deze vorm van onderwijs voegen we de verschillende leeftijden (groep 4, 5 en 6) bij elkaar tot een stamgroep. Elke stamgroep heeft een vaste coach die de gehele middenbouwperiode verbonden blijft aan deze stamgroep. De basisvaardigheden en het thematisch onderzoekend en ontdekken leren worden in workshops aangeboden.

De coach start elke ochtend met de kinderen in een samengestelde vaste stamgroep met kinderen uit groep 4,5 en 6. Samen starten ze de dag met een actualiteit of een groepsdynamische opdracht. Daarnaast is er elke ochtend een vast moment om de dagplanning goed met elkaar af te stemmen. Binnen UniMundo worden er na de stamgroepmomenten in de ochtend workshops gegeven door de verschillende coaches en vakexperts. De reken, taal en thema workshops worden vanuit een coachende en begleidende wijze in verschillende niveaus aangeboden. Kinderen weten door het afstemmen van de planning precies welke workshops zij die dag volgen.

Het resultaat is een ontwikkelroute die kinderen stimuleert hun kinderlijke eigenschappen te ontwikkelen naar waardevolle vaardigheden te weten: karakter, burgerschap, samenwerking, communicatie, creativiteit en kritisch denken.

Klik hier om verder te lezen in onze campusgids
Klik hier om terug te gaan naar het hoofdmenu van onze campusgids

Contact

Muurmeesterstraat 27
8043 EA Zwolle
contact@triomundo.nl
06 1554 4295